Skicka feedback
Nyheter
08 maj

Välkomna

skor

Äntligen är vi så långt att vi kan släppa in er i denna, än rätt så tomma garderob. Vi hoppas att ni vill vara med och fylla den med era darlings dessa första veckor, för att vi sakta men säkert ska bli en välfylld garderob som vi gärna shoppar i och blir inspirerad av.

Alla som registrerar sig på sidan före Juni får 20 gratis annonser till sitt nya konto. Därefter kan du köpa 1 annons för 24:- eller 10 för 200:- Så, se till att registrera ditt nya konto redan nu. Dina 20 annonser gäller fram till årsskiftet.

Vi kommer kontinuerligt själva lägga upp speciella fynd till salu, men vi litar på att ni, våra användare, klarar detta bättre än oss. Vi fokuserar istället på att marknadsföra sidan och sprida den för att få in både ännu fler bra säljare men även intresserade köpare.

Vi har nu i starten riktat oss mest till kvinnor, men som ni kan se är sidan både för kvinnor, män och barn och vi kommer senare ha kampanjer speciellt riktade mot alla våra målgrupper.

Har du frågor eller fastnar i någon procedur här på sidan är du välkommen att maila på help@ragstoriches.se.

Vi är inte ansvariga för de varor som säljs men har en policy som gäller för allt på sidan. Se mer här. 

Nu hoppas vi att du får en bra upplevelse här och att du hjälper oss att sprida sidan till fler modeintresserade. Keep calm and shop along.