Skicka feedback
Nyheter
11 jun

Butterfly Twists

Efter att ha spenderat sex månader på resande fot i Sydostasien avslutade vi i Bangkok för några veckor sedan med some serious shopping, var bland annat ute efter ett par ”fulballerinas”. Konstigt att kalla dem det kanske men jag ville ha ett vardags- och festalternativ till mina Tory Burch ballerinas som jag är väldigt rädd om. Hade en idé om leopard, det matchar ju på något sätt till allt och kompletterar en enkel outfit väldigt bra. På varuhuset Zen i favoritshoppingcentret Central world sprang jag på märket Butterfly Twists och fastnade länge.

IMG_5229

Butterfly Twists är ett brittisk märke som grundades 2009 och idén är att ballerinaskorna ska vara mjuka, flexibla och enkla att vika ihop. Man får med en liten tygpåse för att kunna bära med sig skorna i väskan för att kunna sätta på sig dem till exempel efter en lång dag eller kväll i högklackat. Den funktionen är fantastisk men jag kommer nog inte använda den så mycket eftersom jag är en ballerinastjej som nästan aldrig bär högklackat! Det fanns ca en miljon olika färger och mönster men deras leopardballerinas fanns såklart inte i min storlek så jag tittade, provade och funderade länge och valde till slut dessa gröna/svarta snakeskin. Nu är jag sjukt nöjd och tycker faktiskt att färgen känns lite roligare och nyare än leopard! 

bild

Jättesköna är de och väldigt prisvärda! Jag betalade 300 kr för dem i Bangkok men de finns att köpa på e-butiker i Sverige som Wakakuu och E-shoes för 399 kr. Definitivt inga fulballerinas!