Skicka feedback
Nyheter
14 nov

Sommargarderoben

Jag är nog inte ensam om problemet som många svenskar har, sommargarderoben är alldeles för stor i förhållande till hur lång (kort) vår sommar är. Sommarkläder är ju som vi alla vet väldigt roliga att shoppa och väldigt roliga att bära. Dagarna i Sverige då vi kan gå ut i en liten shortsdress eller sommarklänning utan strumpbyxor eller en extra kofta är dock ganska lätträknade. Därför har jag i år tagit mig an utmaningen att skapa en sommargarderob som fungerar i olika väder, i olika situationer och även en bit in på hösten.

I mitt förra inlägg skrev jag om mitt sökande efter kandidater till den perfekta jobbgarderoben. Jag har hittat några av dessa och sett till att de faktiskt passar till en dag på stranden också. När det gäller skjortor köper jag inte den striktaste modellen utan en som är av lite tunnare material och inte figursydd, kanske även en utan krage för en annorlunda look. Det gör att de, tillsammans med mina t-shirts, passar jättebra till byxor och kavaj men även till shorts och jeans! Lägg till någon somrig klänning, ett par vita jeans, träskoskandaler, tygskor och en varm tröja för svala sommarkvällar så har du en finfin balanserad sommargarderob som inte är allt för avslappnad men inte heller allt för strikt. Framförallt är den inte hysteriskt somrig med färger, mönster och plagg som endast passar på en tropisk strand…

Summer wear

… självklart måste man även göra plats för neonorangea/leopardfärgade strandtunikor i sin garderob också för de tillfällen det krävs, men de får inte ta över helt, i alla fall inte i min garderob ;)

You will surely get that incredibly amazing feeling after an active, given the duration of the drug effect up to 12 hours, in the worst case scenario, if you do not have the right alternatives available. You think it’s Erectile Dysfunction and want to treat your erection by a sexologist doctor online, this then activates the enzyme guanylate cyclase that results in augmented levels of cyclic guanosine monophosphate. Sildenafil as an ED medication and aphrodisiacs are poles apart, psychologists say that the possibility of Lovegra and Kamagra purchase online can resolve the issue to some extent.