Skicka feedback
Nyheter
22 apr

Rensa-Sälj-Casha In-Köp!

Är du sugen på en ny designerväska eller ett coolt vintagesmycke utan att behöva betala en halv månadslön?

Gillar du att fynda kvalitetsplagg till vrakpriser? Då har du hamnat rätt! Rags to Riches är då sidan för dej. Här kan du både sälja dina plagg och accessoarer och köpa nya. Rensa din garderob och sälj det du inte använder.

Tänk på att Rags to Riches ständigt uppdateras med nya plagg och att en massa fina fynd dyker upp hela tiden.

Man är alltid på jakt efter dom perfekta jeansen, den dyra väskan du sett i skyltfönstret men inte kunde köpa då. Det coola smycket att komplettera din outfit med så att den blir så där personlig. Känslan att hitta nått du länge letat efter eller ett riktigt fynd är oslagbar!

Vilken lycka!

För mig ska den perfekta outfitten innehålla något exklusivt, budget och vintage eller second hand. Det gör din stil personlig och din egen. Att samla på sig fina godingar tar tid, men ha tålamod och gör det till en sport.

Rensa  -  Sälj  -  Casha In  -  Köp !!

Rensa ut kjolen du tröttnat på och inte använt på 1 år. Vilket innebär att du förmodligen inte kommer att använda den igen.

Köp den stickade koftan du inte hann köpa för att den tog slut i butiken. Köp den perfekt slitna designerväskan du inte hade råd med där den stod så fint i skyltfönstret. Köp dina favoritjeans som du redan slitit ut men inte vill slänga förrän du ersatt dom med samma eller liknande. Möjligheterna är många.

Tänk på att märken som Acne, F.K, Tiger, Malene Birger, Dagmar, Whyred, Odd Molly och Hunky Dory säljer bra och snabbt. Dessa är attraktiva för second hand kunden som vet och känner till designen och kvaliteten, vilket gör att dessa märken är bra att sälja och bra att köpa second hand.

Jag kommer att framöver här på denna bloggen dela med mej av stylingtips, sälja mina egna godingar och svara på era frågor. Så tveka inte att fråga mig om allt som rör mode, styling och köp och säljråd. Spana också in min Instagram (se länk nedan) och följ mej där för inspiration. Nedan ser du några av mina exempel på outfits.

Min Instagram

En blandning av second hand och nytt, jeans mix.

Jeansmix av Vintage och nytt.

Nytt och Vintage Dior

 

Vintage Dior Clutch