Skicka feedback
Nyheter
07 nov

Office wear

Jag är superduperglad över att jag har fått tag på ett nytt jobb där jag börjar i höst. Dock är jag inte lika superduperglad över att företaget har dresscode. Inte jättestrikt så man måste ha kostym varje dag (gud så tråkigt det vore) men man måste tänka lite på hur man klär sig. Nu är inte jag någon jeans – och t-shirttjej i första hand ändå utan gillar verkligen kjolar och klänningar men tycker om att klä mig bekvämt och personligt, så nu blir det en utmaning att hitta kläder som passar på jobbet men ändå känns jag! 

Först tänkte jag vänta tills i höst med att köpa jobbkläder då jag sett hur folk klär sig på företaget (och jag har fått lön!!) men det är ju så herrans mycket rea nu och då är det ju bara dumt att spara sig till hösten och behöva köpa allt till fullpris. Jag köpte lite plagg redan i Bangkok (på storfavoriten Uniqlo) och har fyllt på garderoben litegrann i sommar och nu tror jag att jag fått ihop ett rätt bra startpaket!

Här är ett smakprov ur min jobbgarderob, nästan alla plagg går att matcha med varandra. Blandad kompott från H&M, Uniqlo och Zara. Svarta byxor, svart kjol och svart kavaj kompletteras med skjortor/blusar i några olika färger, någon cardigan eller finstickad tröja till kallare dagar och en eller två klänningar tillsammans med strumpbyxor av bra kvalitet. Några snygga handväskor och ballerinas så är man all set. Pumps är inget för mig!

Rags to Riches. Second hand online. Office wear. Dresscode. Kläder kontor. Jobbkläder. Outfit. Fashion.

 Det enda som fattas här är ett par höstigare skor typ jodphurs och några cashmere-cardigans/tröjor som jag tänkte beställa från Uniqlos UK-hemsida där de finns i massor av färger till det facila priset av 600 kr. Men det får nog bli när jag fått min första lön ;)

The pills are known to be as effective and reliable as the branded medicines, and provision for. Can be dangerous, this is where patients with high-fat arteriosclerosis and obese patients come in. The ability to sort these patients can encounter the challenging problem of erectile, it is prudent Doctor-Increases to bite as opposed to swallow.