Skicka feedback
Nyheter
22 sep

Make it last

I lördags anordnades det lyxloppis på Musikaliska vid Nybroviken i Stockholm, ett event helt i Rags to Riches anda, så självklart gick jag dit för att kolla in möjligheterna att göra ett och annat fynd. Modeprofiler  och kändisar som Jonna Bergh, Martina Haag, Charlotta Flinkenberg, Johan Hurtig mfl mfl sålde ut sina gamla favoriter av märken som Acne, Isabel Marant, Stella McCartney, Hunky Dory, Tiger of Sweden och mycket mer.

DSC_0032

Vi anlände strax efter öppning och det var redan smockat med folk och hittade man något gällde det att rycka det snabbt! De flesta säljare hade alla kläder av samma storlek vilket ju är praktiskt på ett sätt, då kan man stå där i evigheter och klämma och känna och välja och veta att allt passar när man hittat rätt person i sin storlek. Väldigt mycket oanvänt, väldigt mycket skor, dock inte så mycket väskor. Bäst av allt var priserna, väldigt generösa för att vara så fina kläder. Billigare än de allra flesta vintagebutiker faktiskt. Jag tror de flesta hade fått det mesta sålt vid dagens slut.

DSC_0023

DSC_0025

DSC_0036

DSC_0041

DSC_0043

Tyvärr hade jag ingen jätte-shopping-lycka denna gång, lyckades inte hitta något i min storlek utan det enda jag kom hem med var en halsduk från ”herravdelningen”. En skotskrutig, preppy lammullshalsduk som hade tillhört Café-bloggaren Johan Hurtig. Den  blev min för endast 100 kr och kommer matcha finfint i höst tillsammans med min mörkblå ull-blazer eller till min duffel när temperaturen blivit lite kallare. Nu fattas bara ett par jodphurs och en skotskrutig kjol så är min höstgarderob färdig!

bild