Skicka feedback
Nyheter
09 jun

Kan vi ha för många skor?

Rags to Riches. Second hand online. Shoes. Skor. Pumps. I need more shoes. Eddie Fischer.

Jag tror att dom flesta kvinnor svarar ett högt NEJ !!!

Alltså, vi behöver olika skor för olika tillfällen. Naturligtvis skulle vi kunna klara oss med ett fåtal som ändå hade passat vår garderob men hur kul är det???

Vi börjar med sandalen, sköna fantastiska skor som vi bosätter oss i över sommaren. Till långa svepande klänningar, till shorts och ett linne, ja egentligen till det mesta. Vi går i dom på semesterkvällarna, på stranden och i stan. Helst vill vi ha dom i olika färger för olika outfits, eller så klarar man sig med ett par neutrala som passar till allt.

Rags to Riches. Second hand online. Skor. Sandaler. Leopardmönster. Svart nagellack.

Du hittar ett par supersnygga sandaler till salu på siten här.

Vi behöver kilklackar för alla sommarpartyn, studentfester och grillkvällar i våra mysiga trädgårdar. Vid sådana tillfällen är just kilklackarna som bäst. Vi vill ju inte trippa på tå i ett par ”high heels” (vi återkommer till dom lite senare) i gräset balanserades med bubbel i glaset. Kilklackarna kan vara väldigt höga då dom oftast är rejält uppbyggda. Platån har gjort att vi rätt plötsligt kommer upp 15cm och en helt ny värld öppnar sig. Perfekt för oss som inte är så långa.

Rags to Riches. Second hand online. Kilklack. Svarta skor. Rött nagellack. High heel.

Här hittar du ett par läckra skor med kilklack.

High heels som vi så coolt kallar dom. Höga klackar, pumps eller stiletter, ja kärt barn har många namn. Om man inte redan äger ett par eller flera så ska man investera i ett par riktigt bekväma svarta höga klackar. Dom får gärna kosta en slant men tänk då på att dom ska sitta så pass bra att du skulle kunna springa ett maratonlopp i dom. Har man ett par svarta så har man användning för dom till det mesta i garderoben, året runt.

Rags to Riches. Second hand online. Svarta pumps. Silver. High heels. Stilett. Skor. Fashion.

Du hittar ett par grymma stiletter från Rizzo här.

När vi nu ändå är inne på klackar så kommer vi till taxklacken. Ska du springa lite ärenden i stan och vill vara klacksnygg så kan du lätt ha ett par taxklackar. Snyggt och framförallt bekvämt. Passar till det mesta och kan bli hur kaxigt som helst. Så gott som alla pumps under 5cm räknas som taxklackar.

Ballerinor är heller aldrig fel. Dom kommer i alla färger och funkar till mycket. Det senaste på ballerina fronten är att dom nu (igen, för oss som redan varit med om det förr) ska vara spetsiga. Efter ett antal år av den klassiska runda formen på ballerinan kommer nu en uppstickare med spetsig tå. Dom är hur coola som helst, matcha dom med ett par slitna jeans och en T-shirt för en cool look på dagen eller med en lång kjol och massor med bling för en mer kvälls anpassad look.

Rags to Riches. Second hand online. Svarta ballerinaskor. Spetsiga skor. Märkesskor.

Här hittar du ett par snygga svarta ballerinaskor.

Slingbacken är tillbaka! En slingback kan vara en typ av sandal och kan variera i utseende. Klacken kan vara tjock och kraftig eller tunn som en stilett. Dom kan ha antingen en öppen eller en stängd tå. Klackhöjden varierar från ingen (helt platt) till hög.

Den heta tofflan! Birkenstocken är tillbaka och det på allvar. Sköna och trendiga dyker dom upp nu i olika utföranden men ändå med grunden som bas. Modet har nog aldrig varit så här bekvämt. Du matchar dom helt enkel med det du har i garderoben, långklänning eller shorts. Allt funkar.

Sen har vi loafern, gympaskon, bootsen, tygskon osv. Listan kan göras lång. Just nu så hittar du några riktiga godbitar som är till salu på Rags to Riches. Spana in dom alla.

Fotona som du ser i detta inlägg är tagna från min egen Instagram sida, eddiefischer. Kika in för mer inspiration.

Trippa lugnt

Eddie Fischer