Skicka feedback
Nyheter
18 nov

Finloppis i Malmö

finloppis. ragstoriches. sustainable fashion.

Kära ragsladies och gents, vi är en online marknadsplats och kommer så förbli, men vi vill gärna hålla ett live event i Malmö i början av nästa år.
Ni är alla hjärtligt välkomna till vår finloppis på Konserthuset den 7 Februari. Loppisen, precis som den här sidan är vårt bidrag till en bättre miljö och en sundare shopping. Vi brinner både för mode och för ett mer hållbart samhälle. Genom att köpa dyrare kläder av bättre kvalitet, som håller for ever, eller kan säljas bidrar även du till det! Och köper du dem secondhand, even better! Detta är enligt oss essensen i Sustainable fashion.

Bakom loppisen står i dag Rags to Riches/Lisa Loderus och stylisten Mia Anderberg från Lovely life. 

SÄLJARE: Vi ser gärna att ni tar med kläder/skor/väskor eller smycken i bra skick, från bättre brands. Precis samma urval som här på siten. Fokus på nya kläder, inte vintage. Vi har en sluten fb grupp för säljare, är du kompis med Lisa Loderus eller Mia Anderberg kan du bli inbjuden där. Annars är du välkommen att maila: lisa@ragstoriches.se. Skriv gärna lite kring de plagg du tänkt ta med!

KÖPARE: Ta med cash och låt dig inspireras av våra stylister på plats.
Låt detta vara eventet där du blir förälskad i secondhand, där du upptäcker att det är så mycket roligare att fynda en nästan ny Rodebjer cashmere tröja för 300:- än att köpa en billig kopia på HM. Låt detta vara eventet där alla julklappsplaggen som inte passade dig kan säljas.

Mer information kommer skrivas här löpande!

Är du intresserad av att vara med och planera och jobba med eventet – hör av dig till lisa@ragstoriches.se

Är du intresserad av att sponsra eventet eller bidra på något annat sätt, samma mail som ovan!

finloppis. ragstoriches. sustainable fashion.