Send Feedback
News
11 Jun

Butterfly Twists

Efter att ha spenderat sex månader på resande fot i Sydostasien avslutade vi med Bangkok och some serious shopping. Jag var bland annat ute efter ett par “fulballerinas”. Konstigt att kalla dem det kanske, men jag ville ha ett vardags- och festalternativ till mina Tory Burch ballerinas som jag är väldigt rädd om. Hade en idé om leopard, det matchar ju på något sätt till allt och kompletterar en enkel outfit väldigt bra. På varuhuset Zen i favoritshoppingcentret Central world sprang jag på märket Butterfly Twists och fastnade länge vid hyllorna.

Rags to Riches. Second hand online. Butterfly twist.

Butterfly Twists är ett brittisk märke som grundades 2009. Idén med deras ballerinas är att de ska vara mjuka, flexibla och enkla att vika ihop. Man får med en liten tygpåse som gör det lätt att bära med sig dem i handväskan och byta skor efter en dag eller kväll i högklackat! Själv är jag en riktig ballerinatjej som nästan aldrig bär högklackat så jag kommer nog inte använda tygpåsen så mycket utan snarare bära dessa så ofta det går! Skorna fanns i ca en miljon olika färger och mönster och de leopardfärgade var såklart slut i min storlek. Men efter mycket provade och tittande och funderande så bestämde jag mig för dessa grön/svarta snakeskin. Nu är jag sjukt nöjd och tycker denna färg är lite roligare än leopard.

Rags to Riches. Second hand online. Butterfly Twist.

Väldigt bekväma och väldig prisvärda skor. Jag betalade 300 kr för dem i Bangkok men vill man köpa dem från Sverige finns de på e-butiker som Wakakuu och E-shoes för 399 kr.