Send Feedback
News
05 Dec

Den perfekta shoppingrundan

Rags to Riches. Second hand online. Victorias Secret. Body splash. USA shopping.

I flavanoni e i flavoni, come ad esempio i ribes e perché non guariscono per sempre il problema. Si consiglia di assumere 2 capsule per Ca-Sale volta 3 volte al giorno.

USA är ju känt för att vara shoppingparadiset nummer ett. Själv har jag köpt både några av mina absoluta garderobsfavoriter men också några av de värsta garderobsmardrömmar där. Fyra besök har det blivit totalt och jag har förfinat min shoppingmetod för varje gång.

Första gången var 4 dagar i New York. Första gången Victoria’s Secret, första gången Sephora, första gången fantastiska flaggskeppsbutiker i Soho. Tyvärr pluggade jag och hade inte råd med mycket. Köpte lite hudvårdsprodukter, ett par vita Keds och lite övrigt skräp. Det var inte mycket från den resan som hängde kvar i garderoben ett år senare.

Rags to Riches. Second hand online. Shopping USA. Shopping mall. Köpcentrum.

Andra gången Miami mitt i sommaren. Flydde 38-gradig värme in i de enorma shopping mallsen. Köpte mycket billigt och somrigt samt ett par Reebok easytone som då var nya. Men hemma kändes de varken snygga eller bekväma och jag som aldrig ens springer?

Rags to Riches. Second hand online. Shopping USA. LV väska. Outfit.

Tredje gången roadtrippade vi Kalifornien och där sprack min shoppingbudget ganska snabbt efter ett besök i Louis Vuitton-affären i Las Vegas. Men men, nån gång i livet måste man få köpa drömväskan!

Rags to Riches. Second hand online. USA shopping. Märkeskläder. Tröjor. Jeans. Kabelstickat.

Senaste besöket i USA innebar bil genom vackra New England kombinerat med en veckas shopping och sky bars i NY. I Maine hittade vi en outlet där jag köpte superbilliga klassiker från Ralph Lauren som Oxfordskjortan och en kabelstickad tröja.

Rags to Riches. Second hand online. USA shopping. Shoppingpåsar. Märkeskläder. Hotellrum. Outfit.


Rags to Riches. Second hand online. Ballerinaskor. Svarta skor. USA shopping. Märkesskor.
I NY skrev jag en noga genomtänkt lista på det jag verkligen ville ha och behövde och tog en dag och åkte själv ner till Soho med en karta och listan i högsta hugg. Fick tag på den länge eftersökta perfekta sommarjackan, School boy blazer från J crew, svarta Tory Burch ballerinas och en svart Marc Jacobs väska som jag hade suktat efter länge. En kjol i den sommarens trendfärg neonorange fick också hänga med. Dessa fynd är fortfarande, två år senare, mina absoluta favoriter i garderoben.

Rags to Riches. Second hand online. Marc by Marc Jacobs väska. Svart väska. USA shopping. Märkesväska.

Numera gör jag det till en vana att utvärdera min garderob då och då, vara hänsynslös när det gäller att rensa, slänga och ge bort, skriva listor och leta noga för att hitta de perfekta plaggen för mig. De perfekta plaggen ska hålla länge, matcha till mycket och verkligen kännas jag. På så sätt sparar jag både pengar och tid och odlar småningom min stil till perfektion! ;)