Skicka feedback
Nyheter
19 sep

En rundtur i Prag

Prag är en stad som är en fröjd för ögat. Vandrar man runt så är det vackra byggnader på vackra byggnader på vackra byggnader… Detta är inget nytt för de flesta, men något okänt vi upptäckte i Prag var:

Där finns ett fantastiskt utbud av vintage butiker! Knappast något man vet på förhand, men lyfter man på några stenar och flyttar på några block (vilket vi älskar att göra)… ja då finner man guldklimpar.

Här är din guide i Prag:

Coco boutique – ”The Great Gatsby”

En butik där du direkt fångas i skyltfönstret och det börjar klia i dina fingrar. Här kan du hitta alla de stora MÄRKENA SOM Dior, Chanel med flera.

Butiken är väldig Great Gatsby inspirerad: kläder för de stora festerna.

Fantastisk butik att gå och kolla i och har man tur hittar man dröm plagget.

COCO Boutique

Adress: Michalská 15, Staré Město, Prague, Bohemia, 110 00. Czech Republic.

Laly Vintage Clothes – ”muséet”

Denna butik är belägen i gamla stan , här hittar du både manligt och kvinnligt mode från tidigt 1900-tal. Här hade vi svårare att hitta något som passade oss men desto roligare att strosa runt i butiken och se kläder från olika årtionden.

Laly Vintage Clothes

Adress: Štupartská 3 – Prague 1, Prague, Czech Republic.

Besök deras Facebooksida

NANA vogue – ”märkenas hemvist”

En butik som utifrån ser dötråkig ut, men låt dig inte avskräckas. Väl inne finner du snygga vintage kläder från de största märkena. Här hittar du alla dina vänner: Dior, Alexander Wang, Hermes, Prada, Valentino och många fler!

Adress: Maiselova 5, Praha 1. Czech Republic.

Besök deras Facebooksida

Bohemian Retro – ”för accessoarmänniskan”

Inte den mest lätt överskådliga butik utan här får man leta. Butiken har ett fantastiskt utbud av accessoarer, främst solglassögon och hattar. Vi är småförälskade i hattar så detta var rena guldgruvan!

Adress: Chvalova 8. Prague 3. Žižkov. Prague. Czech Republic.

Besök deras Facebooksida